Qendra EPER i bashkohet fushatës “Ta pastrojmë Shqipërinë”

Qendra EPER i bashkohet fushatës “Ta pastrojmë Shqipërinë”

Në 20 Nëntor 2015, vullnetarët dhe stafi i Qendres EPER ju bashkuanë fushatës “Ta pastrojmë Shqipërinë” iniciuar nga Green Line Albania, ku u përfshijnë në pastrimin e zonës së Njësisisë Bashkiake Nr. 7 në Tiranë. Gjatë këtij aksioni 4 orësh, Qendra EPER

Read Full Article
“Menaxhimi i qendrueshëm i zonave serpentine në komunen e Hudënisht

“Menaxhimi i qendrueshëm i zonave serpentine në komunen e Hudënisht

Qëllimi Projektit: Fuqizimi ekonomik i kolektorëve rom dhe egjiptian që punojnë me riciklimin e mbetjeve në rajonet e Beratit dhe Vlorës. Kohëzgjatja e projekteve: Korrik 2014 deri në Mars 2015 Vendodhja e Projektit: Pogradec Aktivitetet kryesore: – Ngritja e kapaciteteve të

Read Full Article

donatorët / partnerët