Mbahet takimi lokal “Menaxhimi i mbetjeve urbane ne fokus te medias”

Mbahet takimi lokal “Menaxhimi i mbetjeve urbane ne fokus te medias”

Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (Qendra EPER) dhe Union i Gazetarëve të Shqipërisë (UGSH) mbajti në 29 Janar 2016, në mjediset e Bibliotekës së Studimeve Gjinore dhe për Familjen, takimin lokal “Menaxhimi i mbetjeve urbane ne fokus te

Read Full Article

donatorët / partnerët