Ndërtohen 4 praktikat e kompostimit të mbetjeve në Bashkinë Prrenjas

Ndërtohen 4 praktikat e kompostimit të mbetjeve në Bashkinë Prrenjas

Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) dhe Bashkia Prrenjas ndërtuan 4 praktika kompostimi me femerët e Njësisë Administrative Rrajcë dhe Njësisë Administrative Qukës të Bashkisë Prrenjas. U pëdoren praktika të mira për ndërtimin e kompostos, duke u

Read Full Article

donatorët / partnerët