Nënshkruhen marrëveshjet për furnizim të vazhdueshëm me mbetje të riciklueshme

Nënshkruhen marrëveshjet për furnizim të vazhdueshëm me mbetje të riciklueshme

Gjatë periudhës Prill – Maj 2019, Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) në bashkëpunim me Shoqatën “Një zë i barabartë Rom-Egjyptian në Komunitetin Vlonjat” kanë lehtësuar nënshkrimin e marrëveshjeve për furnizim të vazhdueshëm me mbetje të riciklueshme

Read Full Article

donatorët / partnerët