THIRRJE PËR PJESËMARRJE në shkollën verore “DRecoschool”

THIRRJE PËR PJESËMARRJE në shkollën verore “DRecoschool”

Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center), në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor – ReLOaD, i cili financohet nga Bashkimi Evropian (BE) dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP),

Read Full Article
Thirrje për prokurime të shërbimeve dhe produkteve

Thirrje për prokurime të shërbimeve dhe produkteve

Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) është një nga organizat mjedisore në Shqipëri e krijuar në 2009 nga një grup ekspertësh të rinj të angazhuar në shoqërinë civile. EPER Center promovon dhe mbështet zhvillimin e një mjedisi

Read Full Article
“DRecoschool”

“DRecoschool”

Qëllimi Projektit:  Të kontribuojë në zhvillimin e qëndrueshëm mjedisor nëpërmjet ngritjes së praktikave të mira të shkollave ekologjike në Bashkinë Durrës. Kohëzgjatja e projekteve: Qershor 2019 -Janar 2020 Vendodhja e Projektit: Durrës Aktivitetet kryesore: – Rekrutimi i të rinjve për shkollën verore“DRecoschool”

Read Full Article

donatorët / partnerët