Ndërtohen 3 shkollat ekologjike në Bashkinë Durrës

Ndërtohen 3 shkollat ekologjike në Bashkinë Durrës

Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) në bashkëpunim me Bashkinë Durrës ka ndërtuar gjatë muajit Nënëtor – Dhjetor 2019, 3 shkollat e para ekologjike në Bashkinë Durrës. Janë shkollat e mesme “Gjergj Kastrioti”, “Leonik Tomeo” dhe “Jusuf

Read Full Article

donatorët / partnerët