Thirrje për Vullnetar/e

Thirrje për Vullnetar/e

Pozicioni : Vullnetar/eVendi/Punes: Tiranë, Elbasan dhe KorçëOra: 11:00-13:00 ose 15:00-17:00 Qendra Mjedisore për Mbrojtje, Edukim dhe Rehabilitim (EPER Center) kërkon Vullnetar/e për implementimin e projektit “Fuqizimi i të drejtave të punës së Romëve dhe Egjiptianëve në Riciklimin e Mbetjeve”.Nëse keni

Read Full Article

donatorët / partnerët