Kompostimi i Mbetjeve në Prrenjas

July 15, 2018 10:00

Qëllimi Projektit:  Rritja e bashkëpunimit funksional midis EPER Center dhe Bashkisë Prrenjas për uljen e ndotjes nga mbetjet urbane nëpërmjet praktikave të mira të kompostimit.
Kohëzgjatja e projekteve: Korrik 2018 – Nëntor 2018
Vendodhja e Projektit: Prrenjas

Aktivitetet kryesore:

– Realizimi i vizitave në terren për idetifikimin e fermerëve për praktikat e kompostimit në Bashkinë Prrenjas;
– Realizimi i 3 sesioneve të trajnimit me 16 nënpunës dhe femerë lokal për kompostimin e mbetjeve;
– Ndërtimi i 4 praktikave të kompostimit me fermerët në Bashkinë Prrenjas;
– Realizimi i marreveshjeve të biznesit për tregëtimin e kompostit midis fermerëve me praktika kompostimi dhe sipërmarrjeve të bimëve medicinale të kultivuara në Bashkinë Prrenjas;
– Realizmi i fushatës ndërgjegjesuese komunitare “Komposto mbetjet e Prrenjasit”

Mbështetur financiarisht: REC Shqipëri (Programi SENiOR II); Qeveria Suedeze

RECShqiperiSWEDEN

July 15, 2018 10:00
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

donatorët / partnerët