Kontributi i Romëve dhe Egjiptianëve në Riciklimin e Mbetjeve

February 1, 2019 08:41

Qëllimi Projektit:  Të kontribuojë në përmirësimin e kushteve të jetesës së komunitetit rom dhe egjiptian që punon me riciklimin e mbetjeve në Bashkinë Vlorë.
Kohëzgjatja e projekteve: Shkurt 2019 – Korrik 2019
Vendodhja e Projektit: Vlorë

Aktivitetet kryesore:

– Identifikimi i romëve/egjiptianëve që punojnë me riciklimin e mbetjeve në Bashkinë Vlorë;
– Zhvillimin e sesioneve të informimit me kolktorët rom dhe egjiptian;
– Realizimi i marveshjeve të biznesit midis komunitetit rom/egjiptian që punon me mbetjet dhe fabrikave të riciklimit;
– Ndërtimi i raportit të studimit “Komuniteti Rome/Egjiptian dhe Riciklimi i Mbetjeve në Vlorë”;
– Realizimi i fushatës advokuese “Komuniteti Rome/Egjiptian dhe Riciklimi i Mbetjeve”;
– Organizimi i takimit lokal “Puna e Komuniteteve Rome dhe Egjiptiane ne Riciklimin e Mbetjeve” në Bashkinë Vlorë.

Mbështetur financiarisht: ANTTARC (“Fuqizimi i Organizatave të Shoqërisë Civile për Integrimin e Komunitetit Rom”); Bashkimi Europian.

 ECSORI LOGO ANTTARC LOGO JPEG   EU LOGO

February 1, 2019 08:41
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

donatorët / partnerët