“DRecoschool”

June 1, 2019 08:10

Qëllimi Projektit:  Të kontribuojë në zhvillimin e qëndrueshëm mjedisor nëpërmjet ngritjes së praktikave të mira të shkollave ekologjike në Bashkinë Durrës.
Kohëzgjatja e projekteve: Qershor 2019 -Janar 2020
Vendodhja e Projektit: Durrës

Aktivitetet kryesore:

– Rekrutimi i të rinjve për shkollën verore“DRecoschool” dhe vendosja e kontakteve me aktorët e përfshirë në projekt;

– Realizimi i shkollës verore “DRecoschool” me 20 të rinj të shkollave të mesme të BD;

– Ndërtimi dhe ndërgjegjësimi për praktikat e mira të shkollave ekologjike në Bashkinë Durrës;

– Realizimi i Audimit Mjedisor në 3 shkolla të mesme të BD;

– Ndërtimi i 3 praktikave ekologjike ne shkollat e mesme të audituara;

– Sesione informuese në 3 shkollat e mesme për promovmin e praktikave ekologjike të ndërtuara;

– Realizimi i takimit lokal  “Praktikat ekologjike ne shkollat publike të Bashkisë Durrës”

Mbështetur financiarisht: Programi Rajonal mbi Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor – ReLOaD financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP).

 

EU LOGOUNDP-logo  logo_Municipality_of_Durres_-vector

June 1, 2019 08:10
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

donatorët / partnerët