“Kontributi i Romëve dhe Egjiptianëve në Riciklimin e Mbetjeve”

February 1, 2019 08:44

Qëllimi Projektit: Përmirësimi i kushteve të jetesës së komunitetit rom dhe egjiptian që punon me riciklimin e mbetjeve në Bashkinë Vlorë.
Kohëzgjatja e projekteve: Shkurt – Korrik 2019
Vendodhja e Projektit: Bashkia Vlorë

Aktivitetet kryesore:

  • “Realizimi i kontakteve, përgatitja e aktorëve të përfshirë në projekt dhe identifikimi i romëve/egjiptianëve që punojnë me riciklimin e mbetjeve në Bashkinë Vlorë”;
  • “Zhvillimin e sesioneve të informimit me kolektorët rom dhe egjiptian”;
  • “Realizimi i marrëveshjeve të biznesit midis komunitetit rom/egjiptian që punon me mbetjet dhe fabrikave të riciklimit”;
  • “Ndërtimi i raportit të studimit “Komuniteti Rome/Egjiptian dhe Riciklimi i Mbetjeve në Vlorë”;
  • “Realizimi i fushatës sensibilizuese “Mbetje të Riciklueshme pa Fëmijët Romë dhe Egjiptian”;
  • “Organizimi i takimit lokal “Puna e Komuniteteve Rome dhe Egjiptiane ne Riciklimin e Mbetjeve” në Bashkinë Vlorë”.

Mbështetur financiarisht: Qendra Kombëtare Burimore e Trajnimit dhe Asistencës Teknike (ANTTARC), Bashkimi Evropian.

February 1, 2019 08:44
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

donatorët / partnerët