“DRecoschool”

May 31, 2019 08:07

Qëllimi Projektit: Të kontribuojë në zhvillimin e qëndrueshëm mjedisor nëpërmjet ngritjes së praktikave të mira të shkollave ekologjike në Bashkinë Durrës.
Kohëzgjatja e projekteve: Qershor 2019 – Janar 2020
Vendodhja e Projektit: Bashkia Durrës

Aktivitetet kryesore:

  • Rekrutimi i të rinjve për shkollën verore “DRecoschool” dhe vendosja e kontakteve me aktorët e përfshirë në projekt
  • Realizimi i shkollës verore “DRecoschool” me 20 të rinj të shkollave të mesme të Bashkisë Durrës.
  • Realizimi i Audimit Mjedisor në 3 shkolla të mesme të Bashkisë Durrës;
  • Ndërtimi i 3 praktikave ekologjike ne shkollat e mesme të audituara;
  • Sesione informuese ne 3 shkollat e mesme per promovmin e praktikave ekologjike të ndërtuara.
  • Realizimi i takimit lokal  “Praktikat ekologjike ne shkollat publike të BD”

Mbështetur financiarisht: Programin rajonal për demokracinë vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD), UNDP Albania, Bashkimi Evropian.

May 31, 2019 08:07
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

donatorët / partnerët