KONKURS “Si të gjelbërojmë qytetet tona”

February 18, 2021 08:27

Projekti “Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona”, i financuar nga Bashkimi Europian, po organizon konkursin “Si të gjelbërojmë qytetet tona”, ku të rinjtë të shprehin shqetësimet mjedisore nëpërmjet punimeve të tyre. Punimet duhet të fokusohen më së shumti në: ndryshimet klimatike, gjelbërimin urban, ndotjen akustike dhe cilësinë e ajrit në qytetet e tyre.

Si mund të marr pjesë?

  • Video-montazh (max. 2 minuta deri 20 MB);
  • Foto/pikturë/poster (në format jpeg deri 20 MB);
  • Ese me temë: “Ndryshimet klimatike po ndodhin!” (800 – 1000 fialë).

Kush mund të marrë pjesë?

Ftohen të marrin pjesë në konkurs maturantët nga qyteti i Durrësit.

 2 punimet më të mira do të fitojnë një bursë studimi në Universitetin POLIS në programet “Planifikim dhe Menaxhim Urban” dhe “Studime Mjedisore”.

Afati i dorëzimit të punimeve është data 5 Mars 2021 në adresën e e-mail: [email protected]

February 18, 2021 08:27
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

donatorët / partnerët